Ribolovni izleti Primoštenskim akvatorijem

Primošten apartmani idealan su smještaj ukoliko želite provesti aktivni odmor i uživati u prekrasnoj prirodi, ulovima i gastronomskim delicijama. Klima je tipična Mediteranska, te nudi mnoge zdravstvene aspekte.

Šibenski i Primoštenski akvatorij savršeno je mjesto za bijeg od svakodnevnice. Obiluje otocima i hridima, mnoštvom skala, pragova i brakova. Krije staništa najpoznatijih i najcjenjenijih riba Jadrana, poput zubaca, kirnje, pagra, jastoga, zubaca krunaša, gofova, škarpina, tabinja.

Primošten apartmani lokacijski su u blizini ribljeg carstva u akvatoriju Jabuke, kao i Žirja i njegovih pučinskih otočića.

Tereni akvatorija pružaju mogućnost najpopularnijih ribolovnih tehnika današnjice, kao što su inchiku, kančanica, vertical jigging i panula. Više o ribama Jadrana, tehnikama, lovostajima, lokacijama, receptima možete pročitati na stranici Ludo more.

Ukoliko ste početnik, svoju prvu opremu možete naći u našem najopremljenijem web shopu Stari ribar. Iskustva prodavača koji su prije svega znalci, rezultirati će odabirom prave ribolovne opreme koja će Vas služiti dugi niz godina.

Također web shop nudi i opremu za iskusne ribare i profesionalce.

Voljom za pomoći gostima, savjetovat ćemo sve goste koji odsjedaju u Primošten apartmani. Također ćemo Vas savjetovati sa pripremom opreme, ješke, te izborom lokacija koje nude ribu ovisno o dobu godine. Nudimo i pomoć oko načina lova pojedine vrste, ali sav gušt i sreću prepuštamo Vama. U dvorištu naših apartmana, ulovljenu ribu možete spremiti na velikom roštilju, te uživati u pričama uz čašu vina.

Primošten Apartmani za Vas su pripremili i mnoštvo drugih aktivnosti kojima možete provesti nezaboravan odmor s voljenima. Locirani u srcu Primoštena, sve aktivnosti možete provesti nedaleko od svog smještaja u Primošten Apartmanima! Svoj smještaj možete rezervirati već sada pozivom na broj 091 897 2738 ili putem e-mail adrese app.primosten@gmail.com.

Ostavite odgovor