5 razloga zašto posjetiti atraktivne Primošten Apartmane

Izvor - Terra Dalmatica nekretnine

Jadranska atrakcija smještena između Šibenika i Splita, poznata kao Primošten, idealna je  destinacija za posjetitelje koji traže tiho mjesto za odmor uz raznovrstan odabir zabave. Primošteni Apartmani su idealno mjesto gdje imate priliku okusiti zabavu kao nikada do sada jer su jedni od onih koji nose glavne adute idealnog odmora!

ukrašavaju četiri moderno opremljena apartmana koji vam omogućuju potpuni komfor na vašem odmoru. Osim što su klimatizirani i opremljeni modernim interijerom, opremljeni su i svim potrebnim inventarom. Ono što oduzima dah kod naših apartmana je naravno prekrasan pogled na primoštenski arhipelag i staru gradsku jezgru. No, zašto baš odabrati Primošten Apartmane? Saznajte kroz naših 5 razloga koji će vas ostaviti bez riječi!

1. COVID FREE PRIMOŠTEN APARTMANI

Kako bi Vam pružili maksimalnu sigurnost, relaksaciju i ugodnost tijekom boravka, naše apartmane opremili smo vrhunskim pročiščivačima zraka i dezinfekcijskim sredstvima koja Vas čekaju u rezerviranom apartmanu. Osim navedenih sredstava, na raspolaganju Vam stoji naš tim koji je zadužen za sve dodatne zahtjeve vezano uz održavanje čistoće. Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu, stoga konstantno održavamo čistoću u našim objektima.

2. RAZNOVRSNI IZLETI

Vrhunski organizirani izleti obilježit će Vaš nezaboravan boravak u Primošten apartmanima. U ovoj raznovrsnoj ponudi možete naići na izlete poput planinarenja, ronilačkih i ribolovnih izleta, posjet nacionalnim parkovima te usluge.

Izvor – Rent A Boat Primošten

3.

Sjećanja su ona koja ostaju nakon savršeno provedenog odmora i koja će Vas uvijek vraćati na nezaboravljeno mjesto. Iz tog razloga, za Vas smo pripremili i opciju individualnih izleta ukoliko svoj odmor želite posvetiti isključivo sa svojim bližnjima.

Izvor – Rent A Boat Primošten

4. PLAŽA ZA DJECU

Djeca su pojam zabave i sreće, zbog čega smo samo njima posvetili posebno uređenu plažu – jednostavan i očišćen ulaz u more, plićak, pijesak, nepostojanje ježeva i čisto more. Dok vaši mališani budu uživali u kupanju, bit će vam jasno zašto je ovo i jedna od idealnih hrvatskih plaža za djecu.

5. OSIGURAN PARKING ZA GOSTE

Posljednji razlog je onaj koji vam olakšava cjelokupnu organizaciju godišnjeg odmora. Vaše prijevozno sredstvo će bit Vam uvijek biti na sigurnom mjestu i pri ruci kod utovara i istovara prtljage ili pak za razgledavanje okolice Primoštena!

Primošten Apartmani pružaju Vam sigurnost i omogućuju stvaranje sjećanja koja će Vam obilježiti sretne trenutke s voljenima! Svoj apartman možete rezervirati već sada pozivom na broj 091 897 2738 ili slanjem e-maila na app.primosten@gmail.com.

Ostavite odgovor